"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 1 » Період надзвичайної ситуації завершився 24 жовтня
12:40
Період надзвичайної ситуації завершився 24 жовтня
Пожежу на шостому арсеналі боєприпасів ЗСУ загасили, вибухи припинилися, територія
39 населених пунктів зони ураження розмінована, очищено більше 70 тисяч гектарів сільськогосподарських та лісових угідь від вибухонебезпечних предметів.


Отож з 24 жовтня, з 18.00, згідно з розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юлії Свириденко, у районі відновили рух автомобільного та залізничного транспорту, відкрили повітряний простір. З понеділка до роботи приступили освітні заклади.
Разом з тим, місцева влада буде і надалі продовжувати здійснювати заходи щодо відновлення зруйнованих будинків, надавати допомогу потерпілому населенню. Триватиме подальша робота комісій з обстеження домогосподарств, яка фіксуватиме пошкодження та складатиме відповідні акти для відшкодування збитків. На 30 жовтня уже обстежено 9012 об’єктів із 9713.
Хоча зону ураження визнали безпечною для проживання, однак пильнувати все ж доведеться, особливо у лісах. Там ще можуть бути не виявлені частини боєприпасів. Про такі знахідки слід оперативно повідомляти рятувальників за телефоном 101.

Ніна Наливайко
Переглядів: 763 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук