"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 30 » Перевірка Нацпарку була. Де результати?
11:34
Перевірка Нацпарку була. Де результати?
Чим закінчилася перевірка в Ічнянському національному природному парку, цікавиться у своєму листі до редакції ічнянець Юрій Карпенко. Нагадаємо, в серпні минулого року заступник директора Нацпарку звинуватив у ЗМІ свого керівника у корупції, вирубуванні лісу та незаконному полюванні на території парку.
Автор, зокрема, пише: «Після того, як активісти побували в Мінекології, в Ічню 25 вересня приїздив в. о. міністра екології та природних ресурсів України Сергій Курикін. Було призначено комісію, яка потім щось перевіряла в Ічнянському НПП. Минуло два місяці. Чому ж і досі не оприлюднені результати цієї перевірки стосовно діяльності Нацпарку? Якщо Мінекології не вважає за потрібне донести це до громадськості, то хоча б доручило керівництву Нацпарку поінформувати через місцеву пресу. До речі, громадські активісти так і не ввійшли до складу комісії, як це обіцяв пан Курикін. Прикро, що як і в усій країні, так і на місцях, народ як мали за бидло, так мають і нині».
Також автор обурюється з приводу того, що директор ІНПП Олександр Шульга, сам ічнянець, «через газету обізвав своїх земляків «соціальним сміттям». «Можливо, якби ічнянці себе достатньо поважали, – продовжує Юрій Карпенко, – то запитали б у Шульги, що він мав на увазі, зробивши такий «комплімент» землякам. І якби він був відвертим та далекоглядним, міг через газету щось сказати людям, мовляв, погарячкував, або ж не змінив своєї думки й нині. Адже люди й досі «гудуть», обговорюють ті «приємні слова».
Ніколи не слід забувати, зазначає насамкінець автор, що сьогодні ти на коні, а завтра – між людей і можеш стати тим самим «соціальним сміттям».
Підготувала Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 429 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук