"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Передноворічні гостинці з дому
15:47
Передноворічні гостинці з дому

Близьким став для багатьох із нас схід України. У міру своїх можливостей люди вносять часточку у допомогу армії. 18 грудня ічнянські волонтери Станіслав Бабіч та Тетяна Дорошенко з головою районної спілки учасників бойових дій АТО Сергієм Петраускасом доставили адресні посилки та гуманітарну допомогу бійцям-землякам на Донеччину.
Поїздка стала можливою завдяки небайдужості та допомозі мешканців району. На передову відвезли більше двох тонн продуктів харчування, необхідні ліки і теплий одяг. Жителі Івангорода та Южного зібрали багато теплих речей, продуктів і консервації.
ПрАТ «Нива плюс» перерахувало 10 тисяч гривень, на які волонтери придбали теплі речі, ліки, пальне. Дев’яносто банок продукції молочноконсервного комбінату передав бійцям президент групи компаній «Правіо» Валентин Запорощук. Мисливсько-рибальське підприємство «Ічня» – мед, 15 кг тушкованої дичини та 30 кг сирого м’яса, магазин «Нива» – мелене сало з часником та домашню ковбасу, працівники райвійськкомату – продукти харчування. Вкрай необхідні для бійців дві буржуйки надав підприємець Віктор Гордійко.
Долучаються до цієї справи й діти. Під час благодійного концерту Ічнянської школи мистецтв було зібрано 2835 гривень. На ці кошти волонтери закупили і відвезли бійцям 26 комплектів термобілизни. Рукавиці, шкарпетки, теплі устілки, лампочки придбали за кошти, зібрані Парафіївською (7540 грн.) та Дорогинською (740 грн.) школами. Учні гімназії передали воїнам теплі речі та солодощі, гужівські школярі – малюнки.
Крім цього, адресні посилки від рідних волонтери відвезли ічнянцям Ігорю Барану, Сергію Медвєдєву, Івану Кузьменку, Володимиру Пашуку, Олександру Петраускасу, Сергію Балі, Юрію Шеменді, дружбинцю – Роману Букші, южненцю – Миколі Виставному, іваничанам: Олегу Даценку, Михайлу Черненку, Ігорю Харченку, Олександру Барану з Парафіївки, Віктору Потієнку з Ольшани, Андрію Черепу з Петрушівки, Юрію Борщу із Заудайки, Юрію Харченку з Бережівки, Костянтину Лазоренку з Буд, Василю Коваленку з Бурімки.
Не оминули увагою ічнянські волонтери і вихованців школи-інтернату, що у місті Мар’янці Донецької області: завезли дітям м’які іграшки та овочі.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 449 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук