"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 6 » Передавати показання лічильників газу потрібно з 1-го до 5-го числа
15:43
Передавати показання лічильників газу потрібно з 1-го до 5-го числа
Згідно з новими правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати «Чернігівгазу» дані з 1-го до 5-го числа місяця, наступного за розрахунковим.
Розрахунковим періодом за спожитий газ визначено календарний місяць. Аби зафіксувати фактичні обсяги споживання кожним домогосподарством і коректно сформувати нарахування в квитанціях, газорозподільній компанії потрібно щомісячно отримувати дані побутових лічильників. Споживачам, які не передадуть показання до 6-го числа, обсяг споживання визначатиметься на рівні планового місячного обсягу на відповідний період, що розраховується виходячи з профілю споживача.
Є кілька способів, як передати показання:
– з допомогою інтернету через особистий кабінет на сайті 104.ua, або надіслати їх на електронну пошту contact@cn.104.ua.
– телефоном контакт-центру 61-62-04 або 61-63-04. Код зі стаціонарного – 022, з мобільного – 0462.
– вказати показання лічильника станом на 1-е число місяця у платіжному документі за попередній місяць і оплатити рахунок до 5-го числа.
Найоперативнішим і найзручнішим способом передачі показань є особистий кабінет на сайті. Уже за годину споживач зможе побачити оновлені дані і свій баланс. На занесення в програму кубометрів, переданих іншими каналами зв`язку, знадобиться кілька днів.
За даними прес-служби «Чернігівгазу»
Переглядів: 592 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук