"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 15 » Пам’яті Учителя
15:51
Пам’яті Учителя

У грудні 2015 року перестало битися велике серце Учителя. Настільки велике, що все своє доросле життя вона віддавала його дітям, віддавала щедро і без жалю.
6 січня 2018 року Бульбі Марії Степанівні мало б виповнитися 90 років.
Народилася вона в нашому рідному містечку. Спочатку навчалася у Ічнянській семирічній школі № 4, потім в Ічнянській середній школі № 1. За покликом серця закінчила філологічний відділ Ніжинського державного педагогічного інституту імені М.Гоголя по спеціальності «російська мова та література».
Працювала у різних школах Чернігівської області, а вже в 1966 році повернулася в заклад, з якого розпочала навчання – посіла посаду заступника директора Ічнянської школи № 4. У 1978-1980 н.р. виконувала обов’язки директора нашої школи. Нагороджена пам’ятним знаком, численними грамотами та медалями, які свідчили про високий професіоналізм Учителя.
Марія Степанівна залишила посаду заступника директора у 1984 році у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок. Але зв’язок зі школою не переривався ніколи – і допомога у створенні шкільного музею, і участь у зустрічах та святах, і просто вчасна слушна порада. Марія Степанівна пам’ятала всіх своїх учнів, з гордістю розповідала про них, переймалася долею кожного.
Завжди чуйна, уважна, миролюбна, готова підтримати та допомогти. З учнями спілкувалася як з рівними, поважаючи їх особистість, і вони віддячували їй любов’ю.
Такою пам’ятаємо Марію Степанівну ми, її учні та колеги, які сьогодні працюють в школі № 4.
Хто мав щастя знати Бульбу Марію Степанівну в цьому житті – згадайте та пом’яніть. Вічна Вам пам’ять, Учителю!
Олександра Колесніченко, директор Ічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4
Переглядів: 396 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук