"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 1 » П’ять смертей – одна за одною
12:29
П’ять смертей – одна за одною
Щойно ми раділи з того, що через вибухи
боєприпасів ніхто не загинув і не покалічився,
як хвиля трагічних смертей накотилася
на Ічнянщину. За останні дні – п’ять випадків.

У Більмачівці у власній оселі був виявлений мертвим чоловік. Він лежав у калюжі крові. Попри підозри на убивство після детального огляду померлого оперативники не виявили слідів насильницької смерті. У чоловіка була розрізана права скроня. Цю травму він отримав під час падіння. За словами односельців, чоловік проживав сам і полюбляв спиртне.
У Монастирищі неживого чоловіка знайшли на городі неподалік його будинку. Причину загибелі встановить експертиза. Однак той факт, що померлий зловживав оковитою і саме вона могла посприяти передчасній смерті, у селі не відкидають.
Ще одного небіжчика з підозрою на отруєння виявили в Ічні. Експерти наразі з’ясовують, що могло його спричинити. Можливо, він отруївся алкоголем. А може, грибами із власного обійстя, якими, за словами рідних, споживав перед загибеллю.
В Іваниці на власному дворищі чоловіка придавило возом. Господаря знайшла дружина, яка саме повернулася з роботи. Ймовірно, загиблий розпрягав коня, той круто повернув і транспорт перевернувся.
Ще один чоловік пішов із життя у Гмирянці. Односельці розповідають, що померлий розбив голову об фундамент власного дому біля східців, де його і знайшли. Усі обставини цієї смерті, як і решти попередніх, ще належить з’ясувати правоохоронцям.

Андрій Грудницький
Переглядів: 796 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук