"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 10 » Оздоровчу кампанію дітей розпочато
13:18
Оздоровчу кампанію дітей розпочато

Оздоровлення та відпочинок дітей у поточному році проходить у 24 пришкільних таборах району, у тому числі трьох – Парафіївської об’єднаної територіальної громади. На їх роботу у районному бюджеті передбачено 350 тис. грн., але ця сума буде переглядатися, оскільки Парафіївська селищна рада виділила 70 тис. грн. для оздоровлення дітей своєї громади.
За інформацією завідувача сектора молоді та спорту РДА Людмили Федірко, у пришкільних таборах району поновить сили 851 дитина (без Парафіївської громади), а загалом по області – близько половини з 96169 дітей віком від 7 до 17 років.
Особливу увагу приділено дітям пільгових категорій – сиротам, позбавленим батьківського піклування, з багатодітних сімей. Нинішнього року дві путівки на оздоровлення в Одеському дитячому центрі «Молода гвардія» виділено дітям, позбавленим батьківського піклування, та 41 – на відпочинок у санаторіях «Пролісок» Ніжинського району та «Зелений гай» поблизу Чернігова. Путівки надали відповідно департамент у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласне управління охорони здоров’я.
За путівками Мінохоронздоров’я будуть підліковуватися і відпочивати чотирнадцять дітей. Поки що одна путівка невикористана.
Профспілкова організація працівників освіти вісімнадцять дітей оздоровлює у дитячому закладі санаторного типу «Верховина» Івано-Франківської області, двоє відпочивають у Кирилівці Запорізької області, та ще двоє з 27 червня поїдуть в «Остреч» Менського району.
Профспілка працівників АПК протягом літніх місяців оздоровить шістнадцятеро дітей у Кирилівці та десятеро – у трускавецькому санаторії «Джерельний», а профспілка медпрацівників – десятеро у м. Коблево на Одещині.
Начальник відділу освіти і спорту Парафіївської об’єднаної територіальної громади Петро Маслак повідомив, що з 1 до 16 червня розпочато роботу трьох пришкільних таборів на базі Парафіївської, Іваницької та Южненської ЗОШ, де оздоровлюються 215 школярів. Вартість харчування – 33,70 грн. на одну дитину у день день. Безкоштовним харчуванням забезпечені 39 учнів пільгових категорій.
Діти активно проводять час у різноманітних заходах. Зокрема, у Парафіївській школі вісімнадцятеро школярів мають можливість практикуватися в англійській мові під час відвідування мовної групи літнього табору.

З 25 липня дитячий табір ТОВ Менський ДОК «Казковий-2» планує відпочинок дітей на 14 днів. Вартість путівки 2450 грн. Усі охочі можуть записатися за тел. 066-98-25-099, 097-80-26-844, 099-73-91-221.
Світлана Цюпка
Переглядів: 466 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук