"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 30 » Останній акорд шкільного життя
14:20
Останній акорд шкільного життя

Останньої червневої суботи одинадцятикласники Ічнянщини назавжди попрощалися зі школою. Цього року атестати про закінчення загальної середньої освіти отримали 157 випускників, з них 52 – учні міських шкіл та гімназії. На їх честь у районному будинку культури влаштували випускний бал.
Цього року серед ічнянських випускників лише одна медалістка – гімназистка Олена Чуб отримала срібну нагороду. Зате врожайною на медалі стала Гужівка: тут відразу два учні – Павло Пішта й Ірина Шинкар – здали на відмінно ЗНО, цим самим захистивши свої золоті медалі. Ще одна золота медалістка у Парафіївській ЗОШ. Це Руслана Цинковська. Загалом у районі очікували сім медалістів, у громаді – одну.
Та хай не розчаровуються відмінники, яким не пощастило з медалями. Наполегливістю й стараннями можна добитися омріяної професії. А ще, дай Боже, здоров’я батькам, які готові все віддати заради власних дітей. Принагідно, це хочеться сказати кожному випускнику, якому надійне батьківське плече допоможе стати на ноги.
Після вітань випускників голова райдержадміністрації Олександр Бондар вручив медаль Олені Чуб. Вона також отримала грошову винагороду від народного депутата Валерія Давиденка, яку передала помічниця Зоя Присяжнюк та зачитала депутатське вітання. З напутніми словами звернулися і голова районної ради Григорій Герасименко, очільниця міста Оксана Андріанова, начальник відділу освіти Світлана Нагорна.
Щирими словами та квітами привітав молодь міста й депутат обласної ради Юрій Болоховець, який разом з Віктором Кияновським, теж обласним депутатом, були спонсорами свята. Меценатом заходу був і народний обранець Валерій Давиденко.
За знання, терпіння і любов випускники дякували своїм педагогам: першим вчителькам Галині Юденко, Любові Романенко, Валентині Ковалець, Тетяні Микитусі та класним керівникам Аллі Галіч, Оксані Лишко, Інні Даценко, Ярославі Дорошенко. А батькам – за щирість і ласку, доброту і щедрість. І немає нічого в житті святішого за маму й тата, немає нічого могутнішого за їхнє благословення. Напутнє батьківське слово й побажання щасливої долі пролунало на адресу дітей від родини Оксани та Анатолія Бульб.
Випускників вітали піснями Ірина Кириченко та Катерина Сердюк (школа №4), Ірина Кірій ( школа №3), Дмитро Польовик та Надія Кокоша ( гімназія ім. С. Васильченка), Руслан Швець ( школа №1) та хореографічний колектив учнів молодших класів із школи №1, які показали патріотичну композицію.
Особливе хвилювання викликав у випускників прощальний вальс. Кружляли у танці й вчителі гімназії зі своїми вже дорослими учнями. А завершилися урочистості святковим феєрверком!
Із будинку культури випускники та їхні батьки розійшлися по закладах харчування святкувати далі випускний. А зі сходом сонця усі пішли стрічати ранок нового дня.
Світлана Цюпка
Фото Наталії Єпіфанович
Переглядів: 722 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук