"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 27 » Особливості розрахунку допомоги з вагітності та пологів
09:07
Особливості розрахунку допомоги з вагітності та пологів
Місячна сума допомоги з вагітності та пологів не повинна перевищувати розмір максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, з якої сплачувалися страхові внески до Фонду. У той же час, вона не може бути меншою, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на час настання страхового випадку,повідомляє Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
Сума допомоги повинна розраховуватися так: спочатку розраховується середньоденна зарплата виходячи з фактичних виплат. Затим порівнюється фактична середньоденна заробітна плата із середньоденною заробітною платою, обчисленою з розміру мінімальної заробітної плати, встановленого у місяці настання страхового випадку (мінімальна заробітна плата / на 30,44 – середньомісячну кількість календарних днів);
У разі перевищення середньоденної заробітної плати над фактичною, подальший розрахунок допомоги здійснюється із середньоденної, обчисленої із мінімальної заробітної плати.
Підготувала Ярослава Середа
Переглядів: 364 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук