"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 7 » Особливо хлопці просили картоплі
09:37
Особливо хлопці просили картоплі
П’ятнадцять тризубців з’явилися на автомобілі, який возить гуманітарний вантаж у зону АТО. Саме стільки разів ічнянські волонтери їздили туди з продуктами харчування, одягом і спорядженням для воїнів.
29 квітня ічнянці з 13-го батальйону та 30-ї механізованої бригади, які дислокуються в районі Горлівки, звернулися до волонтерів за допомогою, особливо просили картоплі. Її збирали жителі Іржавця та вул. Коцюбинського в Ічні. Пальним для поїздки забезпечив Віктор Кияновський. Він також надав масло, сухе молоко та сухі вершки. Борис Щербина перерахував 10 тисяч гривень на рахунок БО «Тиловий фронт Ічнянщини». Передали кошти в сумі 3400 грн., зібрані на благодійному передпасхальному ярмарку, учні та вчителі Парафіївської школи, також ічнянці Ігор Дем’яненко – 500 грн., Володимир Мошенець – 1000 грн. На ці кошти в Одесі волонтери закупили літні камуфляжні костюми, взуття, майки, футболки.
Відвезли нашим бійцям і сало, смалець, олію, консервацію, крупи, макарони, також сухі борщі, які сушили Наталія Матраєва з Южного, Тетяна Гніда з Бурімки, Ольга Стріха з Гмирянки, Тамара Мілейко з Ольшани, ічнянці Тетяна Сироткіна, Людмила Бриця з батьками, Антоніна Тимченко, Юлія Скубан, Віра Бутурлим, Ірина Салко, жителі Парафіївки та працівники НІКЗ «Качанівка». Від того часу, як Валентина Котляр організувала в районі сушіння борщів, овочів насушили на 5760 літрів. Зокрема, готову продукцію з Качанівки систематично привозив Володимир Буренко.
У «Mama Milla» виготовили моркву по-корейськи і надали згущене молоко. Підприємці Інна Сайченко – воду, печиво, каву, Таміла Новоселець – десять упаковок води.
Повезли вантаж водії В’ячеслав Бабич, Сергій Горбаченко, Ігор Дем’яненко, супроводжувала Тетяна Дорошенко.
Під Горлівкою на шести пунктах і блокпостах наших волонтерів радо зустрічали воїни-ічнянці, пригостили їх солдатським борщем, дякували всім жителям району, які збирали для них гуманітарну допомогу. Через дві доби волонтери благополучно повернулися додому. З ними приїхали у відпустку сім воїнів області, серед них – ічнянець Михайло Ніколаєнко.
Там – війна. Наші хлопці щодня, щогодини дивляться смерті в очі, боронячи крихкий кордон. Живуть у палатках, варять їсти на вогнищі, але стоять, бо ворога далі пускати не можна: на малій батьківщині – їхні домівки, сім’ї, спокій і мирне небо.
Ніна Кошмар, голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 500 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук