"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Ольшанських учнів радує новий спортзал
14:35
Ольшанських учнів радує новий спортзал

«Хто до спорту не байдужий, той завжди міцний і дужий!» - про це знають школярі Ольшанської ЗОШ І-ІІІ ст. Тому вони завжди поспішають на стадіон або до спортивного залу. Минулого навчального року спортзал ремонтували і дітям дуже його бракувало.
І ось 12 жовтня, завдяки матеріальній допомозі депутата обласної ради Віктора Кияновського, директора ПП «Каштан» Олександра Бондаря, приватного підприємця Василя Тіхомірова та практичній помочі батьків, вчителів, обслуговуючого персоналу школи, його урочисто відкрили.
З цієї нагоди до школи завітали гості: депутат обласної ради В. Кияновський, директор ПП «Каштан» О. П. Бондар, голова районної державної адміністрації О. Бондар, голова районної ради Г. Герасименко, начальник відділу освіти С. Нагорна, директор ФСК «Колос» Б. Майдан, а також батьки, жителі села. Вони привітали школярів та вручили подарунки - спортивний інвентар.
Оскільки подія відбулася напередодні Дня захисника України та українського козацтва, то учні підготували невеличкий концерт. А учитель фізичної культури Олександр Козел провів козацькі розваги для 5-6 класів «Козак - слабкому захисник! Цінувати силу звик!!!». Усі діти з великим задоволенням брали участь в конкурсах та естафетах і показали себе гідними нащадками козаків. Члени журі підвели підсумки і нагородили учасників призами. А під кінець свята усі учні школи отримали морозиво та солодощі. Діти щиро вдячні гостям за подарунки.
Людмила Козел
Переглядів: 425 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук