"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 29 » Обіцянка-цяцянка, а місток і досі аварійний
09:59
Обіцянка-цяцянка, а місток і досі аварійний

Минув рік, як «Трудова слава» писала про аварійний восьмиметровий місток через річку Вільшанку в Ольшані. Зокрема, для сім’ї учасника бойових дій в зоні АТО Володимира Голенка – це єдиний шлях до центру села. У січні 2015 року сільський голова обіцяв відремонтувати місток, але, як виявилося, віз і нині там…
– Місток потребує капітального ремонту, не ми одні ним ходимо, – розповідає Христина Голенко. – Інші ольшанці йдуть і по гриби, й на кладовище. Також через місток коротший шлях і до автобусної зупинки на трасі Ічня – Прилуки. Ходити ним страшно: настил перекошений, бо погнили підкоси, потрухли дошки, а подекуди їх взагалі немає. Для нас це велика проблема, особливо навесні, коли до настилу підіймається вода. Ні городину перевезти, ні до магазину дійти. Недавно «швидка» не могла до нас доїхати. Сільський голова ще минулого року обіцяв відремонтувати, а тепер каже, що багато грошей на це треба.
За словами Олександра Дзіська, щоб придбати три складометри пиломатеріалу для ремонту містка, треба 15 тисяч гривень. Дві з половиною тисячі є. Минулого року на сході села громада вирішила направити гроші на ремонт містка з коштів самооподаткування. Тоді навіть замовили будівельні матеріали у місцевого підприємця, вже й вирішували питання оплати.
На території сільської ради землю орендують кілька сільгосппідприємств, які могли б допомогти прискорити розв’язання цієї проблеми. Та й самі ольшанці люди не байдужі, є підприємці, які мають пилорами. От разом і взялися б за цю справу. Та згуртувати їх, як виявилося, нікому.
16 лютого редакція вдруге побувала в Ольшані. Сільський голова запевнив, що до кінця місяця місток поремонтують. Щоправда, не зазначив якого місяця і якого року.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук