"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 6 » Новорічні подарунки на передову
15:44
Новорічні подарунки на передову
29 грудня новорічні дарунками на Донеччину доставили Тетяна Дорошенко і члени районної спілки учасників бойових дій АТО Сергій Петраускас та Олег Куриленко.
Цього разу небайдужі мешканці Тростянця та Крупичполя зібрали для вояків овочі, крупи, консервацію, солодощі, тютюнові вироби, ліки й теплі речі. Працівники Ольшанської сільської ради передали 250 гривень, президент групи компаній «Правіо» Валентин Запорощук – 45 банок продукції молочноконсервного комбінату та надав 220 літрів пального для поїздки на схід.
– Приємно здивувався, коли побачив у побратимів 1-ї танкової бригади добре облаштовані лазню і бліндажі, – розповів про умови, в яких нині на передовій перебувають вояки Сергій Петраускас. – Навіть телевізор є і супутникове телебачення. Хлопці молодці, заготовили дров, обігріваються буржуйками. З освітленням проблем немає – працюють потужні дизельні електрогенератори. Бійці 72-ї бригади облаштували у Волновасі недобудовану триповерхову міську лікарню під штаб. Встановили вікна, утеплили плівкою, є супутникові антени.
Та все ж цього разу поїздка видалася складнішою через ожеледицю. На шляху додому біля Прилук волонтерський автомобіль потрапив у ДТП і тепер потребує незначного ремонту. Волонтери просять механіків допомогти його відремонтувати.
Районна спілка учасників бойових дій АТО, за словами її голови Сергія Петраускаса, піклується не лише про бійців, які сьогодні на передовій, а й про демобілізованих та поранених бійців, а також сім’ї загиблих воїнів у зоні АТО. Спілчани поклопоталися про забезпечення родин учасників АТО дровами. За сприяння народного депутата України Валерія Давиденка напередодні Нового року 18 родин були забезпечені паливом.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 445 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук