"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Новорічні іграшки власноруч
15:52
Новорічні іграшки власноруч

Усі ми з нетерпінням чекаємо подарунків на Новий рік і мріємо швидше прикрасити ялинку-красуню. Оригінальні іграшки для неї можна виготовити й своїми руками. Цього вчилися члени гуртка «Сувенірний» Ічнянського будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Валентини Калайди.
Валентина Віталіївна розповіла своїм вихованцям, учням 4 класу, про різні види новорічних іграшок. А під час заняття діти удосконалювали навички техніки кусудама (паперова куля), власноруч вчилися виготовленню чарівної прикраси та її декорування.
– Новорічні іграшки особливі. Вони вирізняються своєю красою й обов’язково стануть окрасою вашої новорічної ялинки.. – Зачаровувала діток своєю розповіддю майстриня.
Гуртківці старанно вирізали кружечки та склеювали їх між собою. Ох, і не легка ця робота! Виявляється, тут потрібні неабиякі навички. Але учні працювали завзято. І вироби, виготовлені ними власноруч, вийшли дуже гарні.
– Вихованці старанні, з радістю відвідують заняття. Неодноразово посідали призові місця на обласних конкурсах дитячої творчості. Варто відмітити Олю Гуньку, Марину Тимченко, Ярину Козаченко, – радіє за своїх гуртківців Валентина Калайда. – Минулого року Нікіта Бондар, який переїхав до нас із Луганської області, став лауреатом обласного конкурсу «Знай і люби свій рідний край» у номінації «Модульне орігамі».
В Ічнянському будинку дитячої та юнацької творчості я побачила багато різноманітних цікавих виробів. І побувала немов у казці. Тут насправді талановиті майстри і їх вихованці.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 466 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук