"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 13 » Новорічна казка починається у «Меркурії»
09:17
Новорічна казка починається у «Меркурії»
Шукаєте малечі приємний сюрприз під ялинку чи на Різдво? Магазин «Меркурій»уже багато років представляє дитячі товари та іграшкина новорічно-різдвяні свята.
Ідеальний варіант – іграшка. І не тільки…
Для найменших – м’які, інтерактивні іграшки або розвиваючі. Багато з яких дуже реалістичні, вміють рухатися і видавати різні звуки. Або жнастільні ігри та для розвитку моторики.
Для старших – різноманітнінабори для творчості, дослідів, експериментів, логічного мислення: креативні пазли з невеликою кількістю деталей, розрізні картинки, конструктори (дерев’яні, електронні, будівельні, Лего), настільні ігри (доміно, лото), кубики, головоломки, в які можна грати всією сім’єю.
Цікавим подарунком для дівчаток будуть ляльки: від пупсів до інтерактивних. Для хлопчиків – радіокеровані та механічні моделі автомобілів, вертольотів, сучасні інтерактивні іграшки-роботи.
Якщо бажаєте активно провести зимовий час із родиною на природі – подаруйте дитинісанчата, лижі, льодянки,сноуборд. Або ж велосипед чи ролики, які знадобляться у будь-яку пору року.
А також широкий вибір дитячих книг:казки для наймолодших, пізнавальні розповіді, захоплюючі історії для школярів.
Святковий одяг та новорічні костюми ніхто не відміняв
У «Меркурії» – понад 50 видів новорічних костюмів. Казкові герої, чарівні принцеси, персонажі улюблених мультфільмів, пухнасті милі звірята – це лише частина кращих пропозицій зі штучного хутра, атласу, велюру.
Для юних панянок– широкий асортимент суконь– від святкових практичних до розкішних, навіть ексклюзивних. Для хлопчиків теж є що вибрати!
Альтернатива – подарункова картка
Коли не знаєте, чим порадувати хлопчиків чи дівчаток, придбайте для них подарунковий сертифікат на 200, 500 чи 800 грн. Дитина сама зможе вибрати те, що їй до душі. Картку можна використати протягом півроку.
У «Меркурії приймають індивідуальні замовлення.
Перед Новим роком на святковий одяг діятимуть знижки.
Переглядів: 381 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук