"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Новини
09:06
Новини
Перекинулася автівка

На вул. Вокзальній 11 жовтня, близько 12.00, сталася дорожньо-транспортна пригода. 23-річний прилучанин на «ВАЗ 2108» рухався у бік залізничної станції й не впорався з керуванням.
На ходу автівка з водієм перекинулася та почало витікати пальне. Свідки викликали швидку та рятівників. Медики відвезли водія до ЦРЛ, а пожежники – поставили автівку на колеса і прибрали пальне з дорожнього покриття.

На новій дорозі легковик збив дівчинку

Лише недавно дорожники поклали тверде покриття на вулиці Швидченка, або як називають у народі цю дорогу, Глибокій. Водії стали менш безпечні, авжеж тепер можна розігнатися. Але забувають, що там є загрозливе перехрестя з вулицею Якима Сомка: два круті спуски на дорогу і обмежена видимість. На цій ділянці і трапилася біда.
18 жовтня, близько 13.00, водій автомобіля «ВАЗ-21093» наїхав на 8-річну школярку. Усі обставини ДТП ще має з’ясувати експертиза, але вже відомо, що за кермом перебував 43-річний ічнянець. Він їхав головною дорогою, на яку з вулиці Якима Сомка, зненацька велосипедом з гірки спускалася дівчинка. Водій застосував екстрене гальмування, але наїзду не уникнув.
Дитину доставили до райлікарні з тілесними ушкодженнями та підозрою на перелом кісток черепа. А наступного дня потерпілу направили в Чернігівську обласну дитячу лікарню для детального обстеження.
Ярослава Середа
Переглядів: 462 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук