"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 9 » Новини
14:07
Новини
Герої не вмирають
3 червня поблизу Маріуполя, на Донеччині, під час артилерійського обстрілу загинув Михайло Кобець з Чернігівщини. Військовий отримав тяжке осколкове поранення. Під час транспортування до госпіталю помер від втрати крові.
У листопаді 2015-го Михайла призвали на строкову військову службу. Після її закінчення підписав контракт із ЗСУ та продовжив службу у морській піхоті.
23 червня Михайлу виповнилося б 22 роки. Юнак із багатодітної сім'ї. Залишилися матір, вітчим та четверо молодших братів. Поховали героя 7 червня у рідному селі Білошицька Слобода Корюківського району.

Переможці обласного конкурсу малюнка
Школярі Алла Ющенко та Руслан Семененко з Припутнів стали призерами обласного конкурсу «Світ очима дітей». Свою перемогу вони здобули у номінації «Малюнок», вікова категорія 12-13 років, зайнявши відповідно І та ІІ місця. Номінантом також стала Анастасія Мандибур з Монастирища. Загалом на конкурс надійшло більше трьохсот робіт з усієї області.

Пожежа через дитячу необережність
3 червня, в обідню пору, у підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку в Парафіївці сталася пожежа. Імовірна причина – дитячі пустощі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та майно.
Переглядів: 452 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук