"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 19 » Новини
13:44
Новини
«Фортуна» – у сотні найкращих підприємств
Журнал «Аграрна Еліта України» відзначив 100 найкращих і найефективніших сільськогосподарських підприємств за результатами роботи 2016 року.
У номінації «сімейна справа» нагороду отримала южненська «Фортуна» (керівник Іван Пащенко). Урочиста церемонія нагородження відбулася в Національній філармонії.
Навчали рятувальники

У загальноосвітніх навчальних закладах району пройшов тиждень знань з безпеки життєдіяльності. Під час його проведення були організовані виступи працівників Ічнянського РВ УДСНС та викладачів предметів БЖД, проведені конкурси дитячого малюнку, екскурсії школярів до пожежних підрозділів району.
Відпочивальникам – про правила поведінки у лісі

Щоб запобігти пожежам у лісах, рятувальники спільно з поліцією та працівниками нацпарку обстежили лісові масиви. Під час рейду з відпочивальниками провели профілактичні бесіди, їм роздали листівки відповідної тематики.
Страшна знахідка

Біля села Крупичполе у водоймі «Копанка» місцеві жителі виявили та дістали з води тіло односельця, 1964 року народження. Втопився чоловік сам чи хтось вкоротив йому віку, з’ясовують правоохоронці.
Електрострумом убило чотирьох корів

Це сталося в с. Припутнях вранці 12 травня, коли пастухи гнали на пашу череду. Через бурю та дощ обірвався електричний дріт. Чотири тварини було вбито електричним струмом, інших встигли відігнати на безпечну відстань. Ніхто з людей не постраждав. Три родини, які є власниками загиблих корів, залишилися без годувальниць. Нині хороша дійна корова на Ічнянщині коштує від 13 тисяч гривень. Проблема аварійних ліній електропередач залишається не лише в Припутнях, а й в районі, зазначає сільський голова Олександр Даниленко.
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук