"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Новини
09:45
Новини
Субсидія нараховуватиметься до 30 квітня
Для бюджетних організацій, у тому числі дитсадків та шкіл, опалювальний період завершився 12 квітня. Відповідне розпорядження підписав голова РДА Олександр Бондар.

А люди можуть грітися до 30 квітня: субсидія нараховуватиметься до кінця місяця. Про це повідомив начальник управління соціального захисту населення Анатолій Породько.

Спалювали траву, а підпалили хату
10 та 11 квітня у районі сталися три пожежі. В Ольшані через неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей і димарів трапилося загорання у літній кухні. Вогнем знищено частину стіни.
У Коломійцевому та Бурімці горіли покинуті хати. У першому випадку вогнеборці пожежу кваліфікують як підпал, у другому – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Хтось спочатку підпалив суху траву, а вже потім вогонь перекинувся на будівлю.

Відбувся семінар бібліотекарів
Сільські бібліотекарі взяли участь у семінарі-практикумі з краєзнавчої тематики, який підготувала член Національної спілки краєзнавців Надія Прочай. У роботі взяли участь голова та члени районного об’єднання літераторів «Криниця» Станіслав Маринчик, Ніна Штанько-Ткаченко з Монастирища та Наталія Черненко з Сезьок.
Учасники семінару у подарунок отримали книги та календарі від видавничого фонду «Інформаційне суспільство» Віталія Шевченка, який уже багато років поширює літературу про рідний край серед широкого загалу українців.

Поліція перевіряє автоперевізників
З 6 до 27 квітня у районі проводяться профілактичні огляди перевізників пасажирів. Грубими порушеннями правил дорожнього руху є незаконне встановлення газового обладнання, додаткових місць для сидіння, блокування аварійних виходів, невідповідність технічного стану транспортного засобу вимогам та нормам перевезення пасажирів.
Переглядів: 407 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук