"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 » Новини
15:12
Новини
Герої не вмирають
Під час виконання бойового завдання біля села Верхньоторецьке Донецької області 25 лютого загинув 46-річний чернігівець Дмитро Пономаренко. Молодший сержант ніс військову службу за контрактом з 2015-го року на посаді водія-електрика 72 ОМПБ.

Ще дві сім’ї учасників АТО вітали з народинами
Днями дві родини учасників бойових дій поповнилися дівчатками. В ічнянця Сергія Петровського, який наразі служить за контрактом, 25 лютого з’явилася на світ донечка-первісток. У демобілізованого Миколи Кекуха з Гужівки 28 лютого народилася друга дитина. Щасливі родини з приємною подією привітала Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району.

Олега Кравця нагородили іменним перснем
Заслуженого тренера СК «Берег» Олега Кравця Федерація боксу України нагородила іменним перснем як кращого тренера 2016-го року. Вручення відбулося 24 лютого, у Вінниці, під час звітно-виборної конференції. Це вперше таку відзнаку вручили представнику нашої області.

АТОвці для музею заготовили дрова
П’ять машин дров привезли днями АТОвці в Ічнянський краєзнавчий музей. 36 учасників бойових дій отримали земельні ділянки під будівництво індивідуальних гаражів на вул. Скубана в Ічні. У неділю влаштували толоку: розчищали територію від порослі та сміття. А розпиляні дерева відвезли музейникам, за що ті безмежно вдячні, адже тут завжди було сутужно з опаленням.

Трохи занесло
27 лютого на автодорозі біля Гмирянки 33-річна ічнянка не справилася з керуванням ВАЗ-2106, у результаті чого автомобіль перекинувся. Внаслідок пригоди потерпіла отримала перелом руки та забій грудної клітки. З місця події її госпіталізували до хірургічного відділення Ічнянської ЦРЛ.

За дві доби – три пожежі
22 -23 лютого у районі сталися три пожежі. В Андріївці, Ічні та Заудайці горіли господарчі будівлі. Ймовірна причина біди в усіх випадках – недолік конструкції та виробництва електроустановок, коротке замикання електромережі.
Переглядів: 467 | Додав: lora | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук