"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Січень » 13 » Новини
15:05
Новини
П’ять авто годину стояли у сніговому полоні
7 січня між Іржавцем та Парафіївкою у замет потрапили п’ять легкових автомобілів. Загалом у сніговому полоні опинилися чотирнадцять громадян, серед яких було двоє дітей. На порятунок заручників прибув пожежний підрозділ із Парафіївки. Рятувальні роботи тривали з двадцятої до двадцять першої години. Варто відмітити, що одна і та ж ділянка дороги між Іржавцем та Парафіївкою під час сильних снігопадів завжди перемітається. Люди говорять, що це пов’язано із прорахунками під час проектування дороги.
Зайнявся будинок
8 січня, близько 17 години, в Ічні на вул. Вокзальній сталася пожежа у житловому будинку. Вогонь знищив три квадратні метри перекриття. Ймовірною причиною займання стало неправильне влаштування опалювальної печі та димоходу, а саме не було протипожежної розділки.
Премії розподілені
Відбулося засідання комісії з присудження літературно-мистецьких премій за 2016 рік ім. Члени комісії вирішили розділити нагороди між претендентами. Таким чином Микола Смілик і Олеся Реута отримали одну на двох премію ім. С. Васильченка. Також розділили між собою премію ім. В. Чумака автори збірок віршів Наталія Черненко і Віктор Ковальовський.
Переглядів: 441 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук