"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Новини
15:11
Новини
Подарунки в АТО до Дня Збройних Сил
До Дня Збройних сил України благодійна організація «Тиловий фронт Ічнянщини» через Нову пошту надіслала дві посилки воїнам-контрактникам, які несуть службу біля Волновахи Донецької області.

Наші захисники з нагоди свята отримають 60 м дермантину та утеплювача для бліндажів, 50 м кабелю для проведення в них освітлення, по дві пари валянців та чобіт, 15 пар печаток. Все це закупив та передав через благодійників Олександр Сенчик (старший). А також воїни у подарунок отримають 22 прапори, які пошили учні гімназії та навчально-виробничого комбінату, малюнки та вироби від школярів ЗОШ №4.

Нове обладнання – для покращення діагностики
У ЦРЛ розширилася база апаратури для ультразвукової діагностики. Як розповів головний лікар ЦРЛ Дмитро Івасюк, днями народний депутат України Валерій Давиденко подарував лікарні лінійний датчик до апарату УЗД вартістю 62 640 грн. Він дасть змогу лікарям обстежувати щитовидну та молочну залози, підшкірну клітковину та інше.

На обліку – більше тисячі платників
З початку року на облік до Ічнянського відділення Прилуцької ОДПІ стали 94 суб’єкти господарювання, з них 23 – юридичні особи та 71 фізична особа-підприємець.
Загалом станом 1 листопада на основному обліку в інспекції перебувають 1096 платників, серед яких 540 юридичних та 556 фізосіб-підприємців.

Школи утеплюються
У школах району триває впровадження енергоефективних заходів. Як розповіли у відділі житлово-комунального господарства РДА, за рахунок субвенції на соціальний розвиток окремих територій міняють пластикові вікна у гімназії і невдовзі розпочнуть це робити в Іржавецькій школі. За кошти фонду регіонального розвитку вже замінили вікна у школі мистецтв та частково в Дорогинському НВК. Також цього року за кошти держбюджету планується змінити вікна у Монастирищенському садочку. Розпочаті роботи завершуватимуть вже наступного року. До проекту також має додатися ЗОШ №4.

Сокільці взяли участь у волонтерському форумі
Активісти громадської організації «Сокіл» взяли участь в обласному молодіжному волонтерському форумі «Час обрав нас», приуроченому Дню волонтера. Захід проходив у Чернігові. Сокільці відвідали цікаві та змістовні лекції, тренінги, почерпнули нові знання, а також вивчали досвід роботи інших організацій.

Бабусю збила вантажівка
Нещодавно у Хаєнках трапилася ДТП. На заокругленні дороги вантажівка ГАЗ-4301, якою керував житель Гмирянки 37-річний Віктор Квач, наїхала на пішохода. Жінка раптово вийшла на середину шляху. Внаслідок ДТП місцева 82-річна жителька отримала тілесні ушкодження. Водій авто негайно відвіз стареньку до лікарні. На жаль, від отриманих травм вона померла.

Загинув у ДТП
Одна людина загинула та троє травмувалися під час аварії, до якої в ніч з другого на третє грудня під Іржавцем потрапив автомобіль «ВАЗ-2112». Машина виїхала на узбіччя та зіштовхнулася із деревом. У результаті ДТП загинув 29-річний Олег Сергієнко, ще троє осіб отримали незначні тілесні ушкодження. Усі були у стані алкогольного сп’яніння. Вони поверталися додому, у Парафіївку, з Іржавця.

45 протоколів – за порушення правил дорожнього руху
Протягом листопада поліція склала 45 протоколів за порушення водіями правил дорожнього руху, з них чотири – за керування у нетверезому стані. Загалом половина порушень пов’язана із невиконанням вимог дорожніх знаків та порушення правил стоянки. Також серед порушників десять водіїв вантажівок, які поїхали містом, попри знаки заборони.
Переглядів: 417 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук