"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 25 » Новини
15:30
Новини
Виставка – до річниці голодоморів
До Дня вшанування жертв голодоморів в Україні у районному краєзнавчому музеї організована виставка «Непрощенний злочин: Голодомор в Україні» за матеріали Київської міської організації Всеукраїнського товариства «Меморіал» ім. Василя Стуса.

У січні відпочиватимемо 11 днів
Уряд України офіційно затвердив графік робочих і вихідних днів на січень 2017 року. Оскільки цього року і Новий рік, і Різдво Христове святкуватимемо в суботу, то офіційні вихідні переносяться на будні дні. Тож разом з суботами та неділею відпочиватимемо 11 днів. Зокрема, вихідними будуть з 1, 2 7,8, 9 січня.

Імені нашого земляка
У місті Фастові Київської області з’явилася вулиця імені Степана Васильченка. Так фастівчани вшанували письменника, який вчителював у цьому краї на межі ХІХ і ХХ століть і враження від учителювання викладав у щоденнику, згодом опублікованому під назвою «Записки вчителя».

«Авжеж!» – про нас
Автор 4-томного фотовидання «Ічнянщина» Богдана Шевченко заснувала видавництво «Авжеж!», у якому будуть друкуватися краєзнавчі книжки про Ічнянщину. Щойно видано перше видання – книжку про населені пункти, що входять до складу Парафіївської об’єднаної територіальної громади.

Волейболісти пройшли до наступного туру
Волейбольна команда «АГРО-КІМ» з Ічні успішно зіграла в третьому турі чемпіонату області і пройшла до наступного кола. Наші волейболісти обіграли команду Семенівки з рахунком 3:0 та програла Борзні 2:3. Загалом «АГРО-КІМ» набрав сім очок і команда посідає друге місце в рейтингу своєї групи. Попереду ще чотири гри які визначать переможця обласних змагань. Дві з них команда проведе цієї суботи у стінах Прилуцької ДЮСШ.

Обіграли минулорічного чемпіона
Команда ФК «Динамо-Ічня» взяла участь в щорічному Київському футбольному турнірі «Кубок Стефана Решка». У першому турі наші футболісти здолали київську команду СК «Міліоратор» з рахунком 10:1 та минулорічного чемпіона «Динамо-Академія» Національної академії внутрішніх військ з рахунком 9:1. Попереду у наших хлопців гра зі збірною студентів Києва та СК «Київ».
Переглядів: 389 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук