"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 18 » Новини
14:31
Новини
Чернігівські медики оглянули 234 дитини
15 листопада вдруге чернігівські лікарі оглянули діток Ічнянщини. На прийом до педіатрів, хірурга, травматолога, окуліста, невролога та отоларинголога звернулися батьки 234 малеч.

Такі обстеження плануються проводити двічі на рік. У разі необхідності направлятимуть до обласної лікарні або на оздоровлення. Медичне обстеження провели завдяки ініціативі депутатів обласної ради Аграрної партії Юрія Болоховця та Віктора Кияновського.

У райраді новий депутат
16 листопада на черговій сесії депутати районної ради внесли зміни до цьогорічного бюджету та затвердили звіт про його виконання. Привітали із отриманням мандату і свого нового колегу.
Отож, у районній раді з’явився новий депутат – Ярослав Марущак, який балотувався 2015 року від районної організації політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Він, згідно черговості, зайняв місце Оксани Бережняк, яка за власним бажанням достроково склала депутатські повноваження. Він народився 1956 року, має вищу освіту, проживає в Іваниці та працює єгерем в ТОВ МРП «Ічня».
Під кінець року депутати запланували чималі видатки. Майже всі кошти вирішили вкласти в освіту: на виплату заробітної плати, харчування учнів 1-4 класів та дітей учасників АТО, оплату енергоносіїв та заходи з енергозбереження. Крім освітян гроші виділи ще й Ічнянському ЦПМСД на виготовлення проктно -кошторисної документації та реконструкцію приміщення Монастирищенської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Заплановано використати 200 тис. грн.

На дорогах проходять профілактичні заходи
На Ічнянщині до кінця листопада триває місячник профілактичних заходів з виявлення порушень правил дорожнього руху. Зокрема, було виявлено двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння,
та складено 22 протоколи за інші порушення. Нагадаємо, що під час профілактичних заходів працівники поліції з нагляду за дорожнім рухом мають право зупиняти транспортні засоби.

Рятівники виручали з полону
Зранку 14 листопада на перехресті вул. Чернігівська та 8-го Березня та ввечері на вул. Вокзальній в Ічні в снігові замети потрапили автомобілі Газель «ГАЗ-3302» та вантажівка «DAF». За допомогою буксирувального тросу їх вивільнили пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності.
15 листопада близько п’ятої ранку на автошляху Прилуки-Ічня, між Гмирянкою та Ольшаною, сталася аварія за участі вантажного автомобіля «ЗІЛ-130» (з Бахмача) та «MerсedesSprinter» (з Полтавщини). У результаті зіткнення 29-річного водія «Merсedes», затисло конструкціями понівеченого автомобіля. До місця пригоди оперативно прибули рятувальники Ічнянського відділення. За допомогою спеціальних ножиць вони розрізали понівечене авто і вивільнили постраждалого, який перебував у шоковому стані. Його негайно каретою швидкої доставили до реанімаційного відділення Ічнянської райлікарні.

Ще одне авто загорілося на ходу
9 листопада, близько 14 години, в Ічні на перетині вулиць Шульженка і Дрофаня під час руху зайнявся легковий автомобіль марки ЗАЗ-968 – «Запорожець», 1987 року випуску. На місце події оперативно прибув пожежний підрозділ і загасив займання піною. Тому вогонь пошкодив лише моторний відсік автомобіля і не встиг поширитися далі. Особливу небезпеку становило займання бензобаку, якого на щастя вдалося уникнути. Ймовірною причиною пожежі став недолік у конструкції та виробництві електроустановок, що спричинило коротке замикання електропроводки. За цей рік в Ічні це вже другий випадок займання авто під час руху.

Першість за нашим товариством
12 листопада у смт Куликівка відбулися фінальні змагання з мініфутболу серед колективів ФСТ «Колос». Збірна району за результатом ігор посіла перша місце, вигравши у команд з Сосниці з рахунком 3:1, Куликівки – 4:0, Сновська – 3:0.
Переглядів: 453 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук