"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Новини
13:56
Новини
Вшанували визволителів
28 жовтня з нагоди 72-ї річниці визволення України від нацистських окупантів біля братської могили вшанували воїнів-визволителів Ічні. Очільники району та міста, службовці, представники громадськості хвилиною мовчання пом’янули загиблих воїнів та поклали квіти. У районній бібліотеці ім. С. Васильченка провели годину патріотизму «У боях за рідну землю», а Бурімський будинок культури організував «Козацькі розваги».

Освітяни вийшли на масову акцію протесту
1 листопада у Києві представники районної організації профспілки працівників освіти і науки України взяли участь в акції протесту. Вчителі біля Кабміну та Верховної Ради страйкували проти «драконівських» тарифів на житлово-комунальні послуги, за підвищення заробітних плат освітянам та збереження академічних стипендій студентам. Учасники акції прийняли резолюцію, яку передали урядовцям та в парламент.

У Дружбинській ЗОШ – акція «Допоможи воїну»
У Дружбинській школі відбулася благодійна акція «Допоможи воїну». Збирали кошти на протез нашому земляку, учаснику АТО Богдану Середенку. На рахунок матері воїна перерахували 1300 грн. До речі, із 125 учнів закладу 26 – це діти учасників АТО.

Електролінії не витримали мокрого снігу
Перший сніг, який випав на землю 2 листопада, наробив шкоди. Через налипання на дроти та дерева у районі сталося кілька обривів та замикання електроліній. Частково були знеструмлені Монастирище, Ічня, Гмирянка, Гужівка, Лисогори.
А от дорожня обстановка у районі видалася куди спокійнішою, хоча асфальт і став слизьким від мокрого снігу. Впродовж другого листопада в районі жодного ДТП не зареєстровано. Однак у службі по нагляду за дорожнім рухом водіїв застерігають бути уважнішими на дорозі та одягти на автомобілі зимову гуму.
Переглядів: 414 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук