"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Новини
13:59
Новини
Бюджетники з теплом
Із 17 жовтня для всіх бюджетних установ району, відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації, розпочався опалювальний сезон. Як повідомили у відділі житлово-комунального господарства, у першу чергу включили котельні у тих освітніх закладах, де діють дитячі садочки. У решті шкіл тривають підключення і пуски газових котелень. Цю роботу завершать до кінця шкільних канікул – 24 жовтня. Дошкільні заклади міста та лікарня, як ми раніше повідомляли, стали грітися ще з 11 жовтня.

Неврологічне відділення переїхало
Неврологічне відділення ЦРЛ відтепер буде в приміщенні гінекології. Головний лікар Дмитро Івасюк таке переміщення пояснив необхідністю наблизити до реанімації, адже в неврологію хворі часто потрапляють саме звідти. Крім того, це дасть змогу зекономити на опаленні, адже в гінекології десять ліжко-місць, а в неврології двадцять і, фактично, два приміщення були напівпорожні.

Ще одне звільнення у суді
Суддя Ічнянського районного суду Тетяна Чугуєвська пішла у відставку. Наказ про її звільнення був підписаний 30 вересня. На цій посаді працювала понад 16 років. Зокрема, з квітня 2000 року до жовтня 2007-го очолювала Ічнянський районний суд.
Це вже другий суддя, який звільнився в районного суду. З припиненням їх повноважень автоматично звільняються і помічники суддів. Нині судочинство у районі здійснюють двоє суддів: голова суду Тетяна Карапиш та Василь Овчарик.

Миші атакують
13 жовтня видалося нещасливим днем для юнака з Ічні та жительки Тростянця – їх обох вкусили гризуни. Жительку Тростянця вкусив щур, коли та поралася по господарству і випадково його зачепила. Хлопця з Ічні вкусила миша, коли він спробував викинути її з хати. Гризуни від людей не тікали, бо ж напередодні їх потруїли господарі. Після звернення до лікарні постраждалим прокололи вакцину від сказу, якої останнім часом не було по всій Україні. На сьогодні ЦРЛ нею забезпечена.

«Динамо» – володар суперкубка
Шостого жовтня в Ічні відбулася зустріч між командами «Динамо» (Ічня) та «Агро-Трейдер» (Гужівка), які змагалися за першість у суперкубку району з футболу. За результатами матчу, сильнішою виявилася команда «Динамо», яка виграла з рахунком 5:2. Ця зустріч також стала завершальною в цьогорічному сезоні ігор на відкритому полі.
Переглядів: 551 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук