"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Новини
08:48
Новини
На альтернативне паливо переводять ще одну школу
Завершується підключення ЗОШ №1 до центральної котельні, яка працює на деревній щепі. Як розповів надавач послуг із теплопостачання Костянтин Денисенко, нові труби для магістралі закупили за бюджетні кошти, а от усі монтажні та інші роботи виконуються за приватні.
До цього школа опалювалася індивідуальною котельнею. Тепер разом із гімназією, навчальним комбінатом, спортивною школою та аграрним ліцеєм вона приєднана до теплоцентралі, яку обслуговує ФОП Денисенко.

Зникла і знайшлася
9 жовтня у Бережівці зникла тринадцятирічна дівчинка. 11 жовтня вона знайшлася живою і неушкодженою в сусідньому селі Городні, де гостювала у знайомих. У селі говорять, що родина неблагополучна і не приділяє достатню увагу своїм чотирьом дітям.

Замість армії – на лікарняне ліжко
4 жовтня у Парафіївці мотоцикл Днепр МТ-10, керований місцевим жителем, 1996 року народження, в’їхав у стіну огорожі ПАТ «Блок Агросвіт». Від удару транспорт загорівся. Вогонь пошкодив двигун та облицювання мотоцикла. Хлопець отримав травми руки та ноги і був госпіталізований у ЦРЛ. Подейкують, що потерпілий мав на днях призиватися в армію.

Учителям - квіти, дітям – морозиво
Вагомий подарунок Гужівській ЗОШ І-ІІІ ступенів зробили обласний депутат Віктор Кияновський та депутат районної ради Микола Буренко. За їх сприяння та практичної допомоги ТОВ «Комбікормник» капітально відремонтовано спортивний зал. З нагоди професійного свята гості вручили квіти працівникам закладу, а школярам – спортивний інвентар та морозиво.
Буде новий паркан
В Ічні розпочали міняти паркан, що йшов вздовж вулиці Воскресінської і відгороджував тротуар від водойми. Уже демонтовано стару огорожу та викопано ямки під бетонування нових стовпчиків. Загалом планується замінити близько ста метрів паркану.

Слайд-фільм про воїнів-земляків Миколи Смілика
Ічнянець, фотохудожник та журналіст Микола Смілик створив слайд-фільм про земляків, які захищали територіальну цілісність на сході України, в Афганістані та фронтовиків Другої світової війни.
У автора цей задум виник ще тоді, коли готував книжку «Кров’ю і потом», в основу якої ввійшли 250 світлин про наших воїнів. Слайд - фільм складається з трьох частин: про воїнів АТО, воїнів-афганців та солдатів-фронтовиків. Під час презентації книги, відбувся й перегляд слайд-фільмів. А віднедавна ці роботи можна переглянути у соціальних мережах: у Фейсбуці та Ютубі.
Переглядів: 354 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук