"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Новини
13:15
Новини
Герої не вмирають
3 жовтня прилучани проводжали в останню путь воїна АТО Віктора Манжолу. 51-річний чоловік був відправлений в зону бойових дій в призовному порядку в травні минулого року.

Відслуживши 12 місяців він перевівся на контрактну службу.Зовсім скоро чоловік мав повертатися на малу батьківщину, але невидима хвороба підкосила організм – він помер від серцевої недостатності.
Часом доля буває жорстокішою від кулеметної черги. Найкращі йдуть з життя блискавично, лишаючи про себе добру пам’ять і гордість, бути співвітчизниками Героїв, життя яких опалила війна.

Одяг і спальники – контрактникам
Для потреб воїнів, які служать у зоні АТО, депутат районної ради, фермер Григорій Наталуха виділив три тонни картоплі, районна спілка бджолярів – 10 л меду. Відправкою продуктів займатиметься благодійний фонд «Тиловий фронт Ічнянщини». Крім того, волонтери закупили і передали на фронт спальники, а також одяг чотирьом контрактникам.

Пом’янули річницю загибелі Станіслава Кривоноса
4 жовтня представники громадських організацій «Спілка учасників бойових дій АТО в Ічнянському районі», «Підприємець Ічнянщини», «Нескорені», громадськість вшанували другу річницю загибелі учасника АТО Станіслава Кривоноса з Івангорода. На могилу воїна, якому завжди буде тридцять п’ять, поклали квіти та висловили співчуття його матері Зінаїді Миколаївні. Вшанували героя того дня й учні місцевої школи та багато його односельців. На жаль, не до того було районному та сільському керівництву.

Замість армії – на лікарняне ліжко
4 жовтня у Парафіївці мотоцикл Днепр МТ-10, керований місцевим жителем, 1996 року народження, в’їхав у стіну огорожі ПАТ «Блок Агросвіт». Від удару транспорт загорівся. Вогонь пошкодив двигун та облицювання мотоцикла. Хлопець отримав травми руки та ноги і був госпіталізований у ЦРЛ. Подейкують, що потерпілий мав на днях призиватися в армію.
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук