"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Новини
11:49
Новини
Свято освітян району
Напередодні професійного свята, 29 вересня, освітянський колектив району урочисто приймав вітання.

Почесними грамотами управління освіти і науки Чернігівської ОДА нагороджені директор навчально-виховного комплексу «Дорогинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Раїса Дегтяренко, учитель математики ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Ольга Хоменко, учитель історії гімназії Іван Магдибор. Репортаж зі свят та повний перелік нагороджень – дивіться на нашому сайті www.trudova-slava.at.ua

Якою буде ічнянська об’єднана територіальна громада

29 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулась нарада з керівниками територіальних громад району за участі голів райдержадміністрації Олександра Бондаря та районної ради Григорія Герасименка з питання об’єднання громад.
Голова РДА наголосив, що – це процес добровільний. А для його стимулювання, держава фінансово підтримує громади та сприяє залученню міжнародних фінансів для розвитку інфраструктури. Він також запропонував головам місцевих рад протягом жовтня провести громадські обговорення щодо створення ічнянської об’єднаної територіальної громади.
Положення та вимоги Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» нагадав присутнім завідувач юридичного сектору РДА Григорій Гармаш та інформативно представив покрокове створення спроможної об’єднаної територіальної громади.
При обговоренні питання свої наміри, бачення процесу об’єднання висловили сільські та міський голови.

Ювілей поета
20 вересня в Ічнянському районному краєзнавчому музеї відбувся тематичний захід з нагоди 95-ї річниці від дня народження поета, художника, нашого земляка Григорія Коваля. Він – автор сімнадцяти поетичних збірок. Захід пройшов у теплій родинній атмосфері, звучали поезії Григорія Коваля, пісні на його вірші, присутні ознайомилися з виставкою пейзажних робіт нашого земляка. Виставка його робіт діятиме до кінця жовтня.

Вшанували партизанів

22 вересня на території Ічнянської ЗОШ №1, де знаходиться пам’ятник партизанці, колишній учениці школи Нонні Погуляйло, урочисто відзначили День партизанської слави. Також вшанували пам’ять учасників підпільно-партизанського руху на Ічнянщині покладанням квітів до їх могил на Шибенському кладовищі.

Порушення на переїзді
У районі завершено проведення операції «Залізничний переїзд». Хоча більшість водіїв і дотримувались правил переїзду залізничної колії, однак двоє вчинили правопорушення. За це їм загрожує штраф від 340 гривень.
Переглядів: 511 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук