"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Новини
10:19
Новини
Маслозавод представив продукцію на фестивалі молока
ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» 17 вересня взяло участь у другому обласному «Фестивалі молока». Разом з іншими підприємствами області, завод представив свою молочну продукцію та був нагороджений подякою від ОДА.
До речі, там трапився курйоз із журналістами, які дегустували замість йогурту воду. Молочна продукція не належала нашому підприємству.

У гімназії – виставка
Напередодні Дня міста у гімназії ім. С. Васильченка проходила виставка композицій під гаслом «Незалежній Україні – 25!». Творчі роботи символізували єдність і цілісність України, бажання жити в мирній державі, любов до України та рідного краю. Учасники нагороджені грамотами.

Про незаконну вирубку лісу можна анонімно повідомляти прокуратурі
Прокуратура Чернігівської області запровадила нові сервіси. Зателефонувавши на «гарячу лінію» або надіславши звернення на електронну пошту громадяни відтепер можуть повідомляти про факти незаконної порубки лісу. Усні звернення приймаються цілодобово за телефоном «гарячої лінії» (0462) 67-40-86. Електронні звернення – на адресу електронної пошти ch.obl.prok.04.3@gmail.com.

Євробачення відбудеться у Києві
Конкурсна комісія визначила місце проведення «Євробачення-2017». Його прийматиме Київ. На проведення заходу Кабмін виділив 450 млн. грн., а 1,2 млрд. грн. дасть столична влада. Церемонію відкриття планують провести на території комплексу Софія Київська.
За право провести конкурс змагалися також Дніпро, Львів, Харків, Херсон та Одеса.
Переглядів: 423 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук