"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 19 » Новини
08:29
Новини
Герої не вмирають
10 вересня після важкої хвороби, пішов з життя боєць окремої тактичної групи Роман Ткаченко з позивним «друг Ромашка». Понад рік він був в найгарячіших точках сходу – Піски, Зеніт… А у квітні цього року потрапив до шпиталю з діагнозом «менінгіт». Рідні, друзі, побратими до останнього сподівалися на краще. Не сталося… Чернігів попрощався із героєм.


Школярі відпочивали в Італії та Іспанії
Цього літа в родинах Італії та Іспанії відпочивали учні з Дорогинської, Заудайської, Бережівської, Іржавецької та ічнянської №1 шкіл. Це діти з багатодітних сімей та ті, що перебувають під опікою.
А нещодавно на відпочинок до Хорватії з області виїхала група дітей воїнів АТО. Серед них і восьмирічний Дмитро, син загиблого на сході Володимира Моісеєнка з Іржавця.

Олег Кравець отримав відзнаку
За високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня фізичної культури і спорту голова ОДА Валерій Куліч нагородив медаллю та почесною грамотою тренера Ічнянського спортивного клубу «Берег» Олега Кравця. Нагородження відбулося 9 вересня під час зустрічі очільника області зі спортивним активом Чернігівщини.

Дерево вбило людину
У Крупичполі на 25-річного місцевого жителя впало дерево, коли той допомагав знайомому заготовляти дрова у лісі. Чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Без батька залишилося троє дітей.


Маслозавод – з черговими нагородами
ПАТ « Ічнянський завод сухого молока та масла» представив на дегустацію для оцінювання якості свою продукцію, яка проходила 23 серпня у Києві. Наш виробник і цього року серед переможців. Гран-прі та дипломами нагороджений за масло солодковершкове селянське 73% жиру, золотими медалями та дипломами – за сир кисломолочний 9 % жиру та сир
« Бринза».
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук