"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 4 » Новини
09:13
Новини
Герої не вмирають

20 червня під час виконання бойового завдання у районі села Верхньоторецьке Донецької області був важко поранений 29-річний Андрій Супруненко. Бійця доставили до військового шпиталю Дніпра. Медики кілька годин боролися за його життя та, на жаль, врятувати нашого земляка не вдалося.
До мобілізації Андрій Супруненко працював будівельником та проживав у місті Чернігові. У серпні 2014 року був мобілізований до лав ЗСУ, перебував у зоні АТО більше року. У квітні 2016-го продовжив військову службу за контрактом. Похований на Корюківщині.

Зареєстровані ще чотири ОСББ
Власники квартир у багатоповерхівках не поспішають створювати об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). За даними відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації на початок травня тринадцять ічнянських будинків існували без будь-яких форм правління Станом же на 1 липня, за даними податкової інспекції, зареєструвалися та стали на облік лише чотири ОСББ.

Проект погодив Кабмін
Кабмін затвердив інвестиційні проекти та програми, які будуть реалізовуватися цього року в області. Серед них – реконструкція резервуару для питної води на центральному водозаборі на вулиці Жадьківській в Ічні. Для цього з держбюджету буде виділено 711 тисяч 721 гривня
Відзначили державне свято
28 червня, з нагоди Дня Конституції України, в актовій залі школи мистецтв відбувся урочистий захід. З вітальним словом до присутніх звернулися керівники району та міста, представники громадськості. Не обійшлося без вручення нагород. Святкування продовжилося концертом за участі хорового колективу та молоді вокального гуртка РБК, учнів школи мистецтв та ЗОШ №4. По завершенню концерту відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченка. Також в бібліотеках району організовані тематичні виставки «День, що змінив історію України».

Молодь відсвяткувала
У неділю в Ічні відбувся святковий концерт, присвячений Дню молоді. Перед глядачами витупили співаки-аматори з міста та району. Організатори свята не обмежилися лише піснями, а й ініціювали для молоді проведення низки цікавих конкурсів.


.
Переглядів: 499 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук