"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 17 » Новини
16:12
Новини
Народжуватимемо поки що в Ічні
Через брак персоналу та низький рівень народжуваності в райцентрах Чернігівщини закрили сім пологових відділень протягом семи років. Планують закривати ще, залишивши сім: у Чернігові, Ніжині, Прилуках, Новгород-Сіверському, Бобровиці, Козельці, Мені або Корюківці (під питанням). Ічня до них не входить, тому що згідно зі стандартом пологів повинно бути не менше 400 за рік, а протягом минулого року в Ічнянському пологовому відділенні з’явилися на світ 220 немовлят. За словами лікаря-гінеколога Ічнянської ЦРЛ Юрія Попова, відділення укомплектоване спеціалістами і з початку року до середини квітня народилися 63 малюки, тож говорити про закриття пологового поки що рано.
Асфальт латають
В районі розпочато ямковий ремонт на дорогах державного значення. Зокрема на напрямку Ічня-Парафіївка роботи вже виконано, на автодорозі Ічня-Дорогинка – розпочато. На латання ям вже витрачено близько 60 тонн асфальту.
Опалювальний сезон завершено
У відповідності з розпорядженням голови райдержадміністрації за №74 від 14 квітня, опалювальний сезон у районі буде завершено 15 квітня. Але заклади освіти та стаціонарні лікувальні заклади опалюватимуться до 20 квітня, якщо середньодобова температура буде нижчою за +8 градусів. Розпорядження не стосується населення із індивідуальним опаленням, яке може грітися до 1 травня.

Благоустрій продовжено
Основні заходи по благоустрою в районі завершено. Однак лишається ще робото по впорядкуванні пам’ятників та меморіалів, які увіковічнюють перемогу нашого народу над фашизмом. Також триває робота по розчищенню узбіч від парослі.
Переглядів: 429 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук