"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Серпень » 1 » Новини
16:39
Новини
Нові призначення
Наказом ПАТ «Чернігівгаз» від 24 липня 2013 року на посаду в. о. начальника Ічнянського управління газопостачання та газифікації призначено Ігоря Майдана.
Згідно з розпорядженням голови Ічнянської районної державної адміністрації від 24 липня 2013 року на посаду начальника відділу культури і туризму призначено Вікторію Борщенко. До цього Вікторія Володимирівна працювала директором краєзнавчого музею.

У липні лелека приніс 25 малюків
Протягом липня в Ічнянському відділі РАЦСу зареєстровано 22 народження, 17 шлюбів і 49 смертей. В Ічнянському пологовому відділенні у липні народилися 25 діток. Усього з початку цього року на світ з’явилися 125 немовлят: дівчаток – 60, хлопчиків – 65.

До сімейного вогника
В Ічні створена ще одна, вже четверта, прийомна сім'я. Відповідно до розпорядження голови РДА від 17 липня дитина, позбавлена батьківського піклування, віднині виховуватиметься у новій сім’ї. Прийомні батьки, які мають троє своїх дітей, зігріють біля сімейного вогнища п’ятирічне маля, котре до цього перебувало в центрі соціально-психологічної реабілітації, що в с. Хмільниці Чернігівського району.
Абсолютна перемога
З 21 липня до 2 серпня в м. Ковелі Волинської області проводився тренувальний збір збірної України серед дівчат і жінок з боксу. Чернігівську область представляли п’ять ічнянських спортсменок – усі вихованки спортивного клубу «Берег». Всі п’ять дівчат завоювали золото. Участь у змаганнях стала можливою завдяки спонсорській допомозі депутата обласної ради Віктора Кияновського, який є президентом клубу. Про перемогу наших юних землячок повідомив тренер Олег Кравець.

Згоріла безгосподарна будівля
28 липня, вночі, у Монастирищі сталася пожежа. Вогнем знищено безгосподарну будівлю. Гасило пожежу Ічнянське відділення 12-ого державного пожежно-рятувального посту. Причина пожежі встановлюється.
******
Переглядів: 447 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук