"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Серпень » 5 » новини
12:27
новини
Качанівка у фіналі
Палац НІКЗ «Качанівка» став фіналістом Всеукраїнської акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» в номінації «Палаци і фортеці».
Мета акції полягає у приверненні уваги суспільства і засобів масової інформації до найбільш популярних пам’яток історії та культури нашої держави. Конкурсантами акції стали 20 областей, які офіційно представили своїх номінантів для участі в акції. Серед них знамениті Лівадійський, Воронцовський, Ханський і Маріїнський палаци, Батуринська фортеця та інші.
Медик зайняв сьоме місце
Минулих вихідних у Прилуках відбувся шаховий турнір, присвячений пам’яті відомому прилуцькому шахісту Івану Таранусі, котрий пішов із життя більше п’яти років тому. Серед ніжинських, чернігівських та місцевих шахістів, які брали участь у турнірі, був і відомий ічнянський шахіст, заступник головного лікаря ЦРЛ Григорій Ярошик. Нашому землякові довелося непросто змагатися за шаховою дошкою із майстрами першорозрядниками та кандидатами у майстри спорту, які постійно підвищують свій рейтинг на змаганнях різних рівнів. І все ж, Григорій Ярошик зайняв сьоме місце.
Перевіряють баштанні культури
Розпочався сезон продажу баштанних культур – кавунів та динь. Спеціалісти Ічнянської райСЕС разом із працівниками міліції протягом тижня проводили рейди-перевірки об’єктів торгівлі баштанними. Відбирали зразки для проведення лабораторного контролю з подальшою видачею результатів досліджень на вміст нітратів та штрафували порушників санітарного законодавства. Купуючи на ринку кавун чи диню, покупці тепер можуть ознайомитись з якісним посвідченням СЕС (результатом лабораторних досліджень). Допустима норма нітратів у кавуні не більше 60 мг/кг, у дині – 90 мг/кг.
Переглядів: 570 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук