"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 10 » Нещасний випадок чи самосуд?
15:05
Нещасний випадок чи самосуд?
7 березня у Парафіївці 34-річний Іван Мельник отримав термічні опіки І-ІІ ступенів 30 відсотків тіла.
– Зі слів постраждалого, лихо з ним сталося близько 17-ї години, – повідомив провідний інспектор райвідділу УДСНС в Чернігівській області Назарій Бобошко. – Він курив біля господарчої будівлі, де поряд стояла ємність з бензином. Чоловік випадково облився легкозаймистою рідиною, і на ньому загорівся верхній одяг. Постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення Ічнянської ЦРЛ, а 9 березня – до опікового відділення обласної лікарні.
Як розповіла Парафіївський селищний голова Валентина Карпенко, родина Мельників у Парафіївці оселилася у серпні 2016-го року. Раніше проживала в Іваниці, Будах, Петрушівці, Броварах. Неблагополучна. Батьки Іван та Світлана не працюють, вживають спиртне. У сім’ї шестеро дітей, з них наймолодші дворічні двійнята – Іванові.
Щодо нещастя, яке трапилося з Іваном Мельником, у селі є й інша версія. Начебто 20-річний син Світлани, раніше засуджений за крадіжку, витяг телевізор із будинку матері одного з місцевих жителів. А той, у свою чергу, влаштував самосуд: облив Івана бензином і підпалив.
За словами заступника начальника слідчого відділу Ічнянського відділення поліції Олександра Крихтенка, 7 березня з райлікарні надійшло повідомлення про те, що госпіталізовано обпеченого чоловіка з Парафіївки. Триває перевірка.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 462 | Додав: lora | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук