"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Навчання успішно поєднуємо зі спортом, танцями та співами
13:36
Навчання успішно поєднуємо зі спортом, танцями та співами

Берегти й зміцнювати найцінніше, а ще пропагувати здоровий спосіб життя вчимо у школі сприяння здоров’ю – Ічнянській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Сімейне спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я» вихідного дня традиційно зібрало в стінах школи багато прихильників здорового відпочинку. Змагалися шість команд, у складі яких були батьки, діти та класні керівники. Команди які були спритнішими та вправнішими, отримали від адміністрації школи грамоти та м’ячі.
Конкурс спортивного танцю завжди перетворює школу у єдиний великий танц-пол.. Цього року учні представили дванадцять танцювальних композицій. Переможцями стали дев’ятикласники, ІІ місце – за семикласниками, ІІІ – четвертокласниками.
Відбулася і дружня зустріч збірних старшокласників та учителіву грі з волейболу. А учні 5-7 класів мали змогу отримати відповіді на всі запитання під час зустрічі з представниками клубу «Берег»: заслуженим тренером України Олегом Кравцем та ученицями 10 класу школи, чемпіонками України та срібними призерками Чемпіонату світу з боксу, майстрами спорту України Кароліною Махно та Ольгою Возняк.
А ще у школі проходять змагання з шашок, шахів, загальнофізичної підготовки, футболу, волейболу, «Веселі старти», які фахово організовують учителі фізкультури школи Надія Семенах, Володимир Зоць, Максим Супрун. До речі, учителі нашої школи стали переможцями у «Веселих стартах» серед 10-и команд педагогічних працівників району.

Олександра Колесніченко,
директор школи
Фото Максима Супруна
Переглядів: 429 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук