"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Наталія Луценко – наймолодший депутат районної ради
15:19
Наталія Луценко – наймолодший депутат районної ради

Сонячна душею, впевнена у собі, старанна, активна, цілеспрямована. Так про депутата районної ради, фельдшера Сезьківського ФАПу Наталію Луценко відгукуються її виборці-односельці.
Школяркою переїхала жити з Ічні у Сезьки до бабусі, тож навчилася нелегкої сільської роботи. Після школи закінчила Прилуцьке медичне училище, курси масажистів, потім здобула вищу освіту у Рівненському інституті слов’янознавства. Має дві освіти – медика і психолога.
Когось вабить місто, а вона залишилася в Сезьках і вже третій рік завідує місцевим ФАПом. Зробила косметичний ремонт, кошти на який виділили депутати обласної ради.
Наталія обслуговує Сезьки, Гейці, Коломійцеве, Тишківку, де проживають 335 мешканців. Влітку туди добирається велосипедом, а взимку – пішки, долаючи не один кілометр.
Вона представляє виборців з тридцятого округу, куди входять Сезьки, Гейці, Дзюбівка, Коломійцеве і Тишківка. У Сезьках пустує, а отже руйнується двоповерхова будівля колишньої школи. Наталія шукає способи, як зберегти приміщення. Але, каже, поки що варіантів немає.
За сприяння районного депутата вдалося змінити час прибуття поштового транспорту у сільське відділення – і тепер листоноша не розносить пошту пізно ввечері.
Наталія залюбки в’яже, читає, фотографує, займається спортом. Брала участь у змаганнях з тенісу в обласній спартакіаді серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.
Днями у Наталії – два свята: 7 грудня вона відзначатиме день органів місцевого самоврядування, а 10-го – день народження, їй виповниться 27 років. Як вона каже, головне для депутата – бути потрібним людям.
Світлана Цюпка
Переглядів: 484 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук