"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Наступного року промислової та сільськогосподарської продукції буде не менше цьогорічної
15:56
Наступного року промислової та сільськогосподарської продукції буде не менше цьогорічної
Населення району буде зменшуватися, а кількість підприємців збільшуватися. Такий прогноз закладено в проект соціально-економічного розвитку району. А ще очікується, що з району експортується продукції на 26,5 мільйона доларів.
Суттєвих структурних змін в економіці району у 2017 році не передбачається. Промислову продукцію випускатимуть ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» та ПАТ « Ічнянський завод сухого молока та масла». Обсяг виробництва складе у порівняльних цінах 722 млн. грн. Темп росту до рівня цього року складе 100,8%. На розвиток підприємств очікується 210,5 млн. грн. капітальних вкладень за рахунок усіх джерел фінансування.
В аграрному секторі економіки валової продукції буде вироблено на 533 мільйони гривень, або 100,6% досягнутого рівня.
Прогнозується до 175 зростання малих приватних підприємств із загальною чисельністю 536 працівників. Кількість фізичних осіб-підприємців становитиме 604.
У наступному році проектом програми соціально-економічного розвитку передбачається здійснення експорту промислової та сільськогосподарської продукції на загальну суму 26 мільйонів 500 тисяч доларів США.
Залишиться у наступному році тенденція природного скорочення населення району. Очікується, що середньорічна чисельність населення становитиме 30,4 тисячі чоловік.
У сфері охорони здоров’я заплановані реконструкція головного лікувального корпусу ЦРЛ, завершення ремонту Монастирищенської СЛА. Крім того передбачене і поповнення закладів медичним обладнанням і апаратурою.
В освітній галузі будуть й надалі міняти старі вікна та модернізувати котельні на альтернативні види опалення.
Серед іншого також заплановано здійснити проведення водогонів із Ічні до Гужівки, Гмирянки та Бурімки в рамках реалізації інвестиційних проектів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 361 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук