"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 30 » Наступного року планується оптимізація навчальних закладів
11:41
Наступного року планується оптимізація навчальних закладів
Друга сесія районної ради пройшла 24 грудня з «олімпійським» рекордом: за одне засідання депутати встигли розглянути майже п’ятдесят питань.
Депутати прийняли нову редакцію програми протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу на 2015-2018 роки, подовжили до 2020 року дію програми підтримки сімей та дітей Ічнянщини, затвердили технічну документацію з визначення нормативно-грошової оцінки землі.
Також затвердили програму соціально-економічного розвитку на наступний рік, у якій планується оптимізація навчальних закладів. Списали обранці й по одному трактору в Андріївській та Іваницькій школах.
Крім того, ознайомилися з виконанням бюджету за дев’ять місяців. Внесли зміни до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптацію, психологічну реабілітацію, професійну підготовку учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих бійців на сході країни на 2015-2016 роки. Зокрема, вони стосуються надання права учасникам АТО безкоштовно займатися у спортивній школі та спортзалах шкіл району.
Андрій Грудницький
Переглядів: 425 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук