"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Настільний теніс – улюблена гра іржавецьких школярів
08:14
Настільний теніс – улюблена гра іржавецьких школярів

В Іржавці, на базі навчального закладу, вже рік працює єдина в районі секція ДЮСШ з настільного тенісу. Нещодавно відбулася її презентація.
У школі створені всі умови для занять: зроблено нове освітлення, є необхідний інвентар та сім тенісних столів, чотири з яких подарував керівник місцевого підприємства ПСП «Іржавецьке» Олександр Теребун. Допомогу надав також фермер Григорій Наталуха.
Тренує вихованців вчитель фізкультури Сергій Виноградов, який 28 років працює у цій школі. Він є багатократним чемпіоном району з настільного тенісу, переможець відкритої першості Ічні, Ніжина, фіналіст Всеукраїнського турніру, присвяченого Дню захисника Вітчизни, у Прилуках. Сергій Михайлович серед ветеранів був у шістці кращих. Тож юним тенісистам є на кого рівнятися. Його ентузіазм підтримують директор школи Світлана Рубашка та директор ДЮСШ Юрій Шеменда.
У секції займаються 24 учні у двох групах: хлопці та дівчата. Грати по три години тричі на тиждень їм замало, тому приходять навіть у суботу. У вихідні до Іржавця приїздять любителі настільного тенісу з Більмачівки та Рожнівки, тоді організовують змагатися за честь села.
Вихованці секції мають вже деякі здобутки. У лютому посіли друге командне місце на турнірі, присвяченому дню народження Левка Ревуцького. У березні восьмикласники Тетяна Свиридченко та Руслан Яцеленко зайняли відповідно першу та другу сходинку у відкритій першості в Ічні.
На презентації Назар Горовий, Анатолій Омельченко, Олександр Лепський, Руслан Яцеленко, Тетяна Свиридченко провели для гостей майстер-клас з настільного тенісу. А завітали до них начальник відділу освіти Світлана Нагорна, заступник начальника сектора молоді та спорту РДА Олександр Роговий, директор спорт школи Юрій Шеменда та голова районної організації ФСТ «Колос» Борис Майдан.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 600 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук