"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 15 » Нашу команду запам’ятали як позитивну та творчу
13:47
Нашу команду запам’ятали як позитивну та творчу

Освітяни району: подружжя Андрій та Тетяна Шеменди, Максим Супрун та Олеся Блощинська взяли участь у молодіжному патріотичному форум, який проходив на березі Десни у Чернігові.
У молодіжному наметовому містечку «Територія активної молоді» (ТАМ), яке діяло у Чернігові з 30 червня до 2 липня, зібралася творча, патріотична молодь майже з усіх районів та міст області. До участі запрошувалися і воїни АТО.
Відкривали ТАМ патріотичним флеш-мобом. Ічнянці спустили на драгонботах 33-метровий прапор України, який привезли до табору.
Програма молодіжного форуму була надзвичайно насиченою. Важливою складовою ТАМу були локації військово-патріотичного та спортивного спрямування. Особливо вдавалися нашій команді спортивні змаги, де перемога здобувається спритністю, витривалістю, умінням швидко реагувати та приймати точне рішення. У військово-спортивній грі «Ажіотаж» ічнянська делегація зайняла ІІ місце, у змаганнях з волейболу – перше. Безліч позитивних вражень залишили по собі участь у квесті, у «Мафії», у змаганнях на «Драконах». Запам’яталося як ходили Десною на байдарках та каталися на теплоході.
Під час дозвілля програма була не менш насиченою. Усім дуже сподобалася театралізована фольклорна програма «Купальське дійство за участю Академічного Чернігівського народного хору обласного філармонійного центру. В останній, прощальний вечір, виступив молодіжний гурт «Скеля» з Чернігова. Він виконував як і свої пісні, так і відомих співаків.
– Все було дуже гарно організовано, надихав патріотичний настрій фестивалю, підбадьорювали гасла «Слава Україні», «Героям слава». Кожна делегація мала прапор свого району. На форумі всі спілкувалися винятково українською та лунала лише вітчизняна музика. Ми попрацювали та провели час із користю, знайшли нових друзів, отримали безліч позитивних емоцій. Попри втому ваід насиченої конкурсної програми, встигали відпочивати та загорати. А ввечері біля вогнища грали на гітарі й співали пісні, – поділилася враженнями від ТАМу Тетяна Шеменда. – Але хочу побажати, щоб ічнянський колектив наступного року поповнився кількістю учасників та став не тільки спортивний, а ще більш творчий. Хоча нас було лише четверо, все одно брали участь в усіх змаганнях та входили в трійку кращих. Нашу команду всі запам’ятали як позитивну та активну.
Кожен «ТАМівець» привіз додому подарунок – футболку та кепку з логотипом заходу. Організатори фестиваль планують наступного року запросити учасників з інших країн.
Захід організували Департамент сім’ї, молоді та спорту ОДА спільно з Департаментом культури і туризму, національностей та релігій, і регіональне представництво Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка».

Карина Іценко
Переглядів: 436 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук