"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 27 » Наші чемпіони
14:03
Наші чемпіони
Підкорили Керч

Нещодавно у Керчі завершився щорічний чемпіонат України із боксу серед юнаків 1998-1999 років народження. У ньому брали участь близько 400 юних боксерів, вихованців відомчих спортивних шкіл та спортивних товариств України.
Чемпіонат України з боксу серед юнаків у Керчі зібрав найсильніших спортсменів нашої країни. Свої вміння на рингу демонстрував й Ічнянський спортивний клуб «Берег». За підтримки його президента Віктора Кияновського та мецената Парафіївської філії Олександра Сенчика (молодшого) честь клубу гідно захищали Андрій Шадура із Парафіївки та Ігор Євтушенко, Володимир Барановський, Євген Кубченко з Ічні.
У напружених поєдинках хлопці вкотре довели свою майстерність і спортивний марафон для них завершився здобуттям трьох золотих та однієї срібної нагород. Варто також відмітити, що команда наших спортсменів показала найкращий результат серед інших боксерських клубів області.
Дівчата «Берега» готуються до змагань міжнародного рівня. Частина з них візьмуть участь у тренувальному зборі з боксу зі збірною України, як потенційні її гравці. Тож побажаємо панянкам у… боксерських рукавичках великих перемог.
Андрій Грудницький
Переглядів: 578 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук