"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 29 » «Наша радість – песик Бім»
14:45
«Наша радість – песик Бім»

Головним символом 2018 року є Собака,який з 16 лютого вступить у свої права. Усі знають –що ці тварини віддані, благородні і пильні. Адже протягом багатьох тисячоліть брати наші менші вважалася нашими захисниками.
Якщо вірити астрологам, то в рік Жовтого Земляного Собаки варто завести чотирилапого товариша – тоді й увесь рік буде вдалим. Вірнішу і надійнішу тварину навіть уявити неможливо. Саме так вважає і Богданчик Симоненко, маленький господар ось цього симпатичного рудувато-білого песика (на фото).
Родина Симоненків з Ічні три роки тому прихистила його у своєму господарстві. Вони вже мали собаку, якого постійно тримали на прив’язі. Потім вирішили відпустити, щоб трохи побігав. Бакс повернувся до своїх господарів не один, а з невеличким товаришем. Тож Симоненки залишили і його. Назвали Бімом.
– Ви навіть не уявляєте, який він був – самі кістки! – говорить Людмила Симоненко, погладжуючи Біма. – Страшний, худющий… А такий був голодний, здавалося б, поїсть усе. Тепер подивіться на нього – який гарний та красивий. І погляд у нього змінився з тих пір. Став веселим. І зовсім не агресивний, а навпаки – любить гратися.
Почувши, що говорять про нього Бім починає виляти хвостом. Мовляв, я все чую і розумію.. А Людмила продовжує розповідати:
– Одного разу я його відв’язала іі він кудись подівся. Згодом побачила його на ічнянському ринку, де грався з іншими бездомними псами. Шкода було його залишати, адже Бім уже став членом нашої родини. Тож машиною забрали його з синомдодому . Тепер не відв’язуємо, бо боїмося, щоб Бім вдруге не залишився без домівки. Нам шкода беззахисних тварин, тому й надаємо притулок безхатькам. Бо, окрім Біма, якось забрали до себе ще й кошеня, і тепер у нас аж троє котів
Добре, що світ не без добрих людей. Адже кожному треба тепло і ласка, домашня турбота. І чим його більше, тим прекрасніший навколишній світ.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 399 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук