"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Січень » 15 » Наша культура
15:45
Наша культура
Лихослів’я руйнує

Значна частина людей незалежно від соціального статусу щодня вживає «міцне» слівце з приводу і без нього. Про суть лихослів’я повинні знати не тільки дорослі, а й діти. Особливо діти!
Сто п’ятдесят років людство шукало взаємозв’язок між словом і свідомістю. Дослідження увінчались не просто успіхом, а справжнім відкриттям: кожне слово, вимовлене нами дуже виразно, впливає на наші гени. Результатом дії слова через певний час стало не просто передання видозмінених генів нащадкам, а й зміна власного генетичного коду людини, який стосується темпів старіння і терміну життя.
Виявляється, різні слова по-різному заряджені. Причому, так само, як і у фізиці, зарядів може бути тільки два: позитивний і негативний. Лихі слова мають негативний заряд. У лихословів дуже швидко проявляються вікові зміни на клітинному рівні, що ведуть до всіляких болячок і старіння.
Усі слова ненормативної лексики (матюки), починаючи від широковживаного «б…», мають демонічне походження. Тобто, перед нами реальні імена демонів, втілення особистісного зла. Наші найдавніші предки звертались до демонів, щоб покарати людину, яка завинила поганими вчинками і не хотіла зійти з хибного шляху.
Що ж робимо ми? Коли ви матюкаєтесь разом із ближніми, часом із найближчими людьми – кличете демонів просто так, для красного слівця – ви прикликаєте Зло собі на голову, своїм рідним день у день, рік у рік. Згадаймо Біблійне: «Спочатку було Слово, а Слово те в Бога було, і Бог було Слово». А людина є богоподібною, тому що теж володіє Словом, без якого не можливе мислення. Йдеться про слово Творче, а не руйнівне. Тобто про Добро і Любов. Випадає так, що релігія в унісон з наукою твердять: кожен, хто вживає паскудні слова, ображає не тільки Бога, але й образ Божий у собі самому, піддаючи його руйнуванню на всіх рівнях – від здоров’я до долі. Той, хто лайкою прикликає диявола, зрештою його і знаходить: в образі зруйнованого здоров’я і поламаної долі.
І закінчу словами з молитви наших предків за своїх дітей: «Хай сила буде в роді нашому, хай діти наші стануть вдесятеро сильнішими, вдвадцятеро багатшими та в сотні разів мудрішими од нас! Хай буде так!»
Підготувала Валентина Сидора
Переглядів: 489 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук