"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Квітень » 12 » Наша Юлія Дем’яненко – призерка чемпіонату Європи з боксу
15:02
Наша Юлія Дем’яненко – призерка чемпіонату Європи з боксу

Збірна України вдало виступила на чемпіонаті Європи у віковій категорії до 22 років, який проходив з 26 березня до 1 квітня у Румунії. У ньому взяли участь 279 спортсменів.
За результатами проведених поєдинків, українські боксери здобули вісім нагород: чотири бронзи, два срібла та два золота. Срібною призеркою чемпіонату у ваговій категорії 48 кг стала ічнянка Юлія Дем`яненко, вихованка СК «Берег»( тренер Олег Кравець).
Підготувала Ярослава Середа

Кубок у тростянецьких волейболісток
У Срібному відбувся міжрайонний волейбольний турнір серед жіночих команд, у якому взяли участь команди райцентру, Дігтярів, Гурбинець, Карпилівки та Тростянця. Наші спортсменки вирвали перемогу у чемпіонів Срібнянського району – дігтярівської команди з рахунком 2:0, потім перемогли срібнянську команду – 2:0, і з таким же рахунком впевнено переграли гурбинчан.
Учасниці отримали медалі за 1 місце та Кубок. Капітана команди Марію Нагорну визнали кращим гравцем турніру і вручили персональний Кубок. Від СТОВ «Батьківщина» (керівник Микола Дмитренко) команда отримала грошову премію в розмірі 2000 гривень.
Павло Кривов'яз, директор школи

На фото зліва направо: Вікторія Шуляк, Наталія Вискірко, Анжеліка Литвинчук, Марія Нагорна, Діана Марусечко, Крістіна Євтушенко, Руслана Кітова.
Фото Ольги Мусієнко.

Іржавецькі тенісисти – срібні призери
В Іржавці пройшов міжрайонний турнір з настільного тенісу «Кубок Ічнянщини», на який прибули гравці з Чернігова, Ніжина, Прилук та Варви. Збірну району представляла іржавецька команда.
За повідомленням сектору молоді та спорту Ічнянської РДА, командна першість розподілилась наступним чином: «бронзу» вибороли ніжинці, «срібло» – у команди нашого району, «золото» повезли додому чернігівці.
В особистих заліках серед чоловіків до 20 років у трійку кращих увійшли наші земляки Назар Горовий та Анатолій Омельченко. У віковій групі до 50 років у трійці кращих Руслан Яцеленко, а в категорії старше 50 років – Сергій Виноградов. Серед жінок відзначилася Тетяна Свиридченко, яка здобула бронзу.
Статуеткою «За волю до перемоги» організатори змагань нагородили Олександра Лепського з Іржавця.
Андрій Грудницький
Переглядів: 518 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук