"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Наша гордість
16:06
Наша гордість
Золото чемпіонату Європи в Ічнянської дев’ятикласниці!
Минулого тижня в Австрійському Відні відбувся чемпіонат Європи з кікбоксингу серед юніорів. У ньому взяли участь 540 юних кікбоксерів із 24-х країн. Українська команда представила 24-х своїх найсильніших спортсменів із цього нині популярного виду спорту, серед них четверо – з Чернігівщини: троє з обласного центру та Віолетта Христюк з Ічні.
– Змагання були дуже важкими, а їх рівень надзвичайно високим, – розповів керівник спортивного клубу «Берег» і тренер Віолетти Христюк Олег Кравець, який супроводжував її до Відня. – Суперниці Віолетти сильні та досвідчені, однак, зібравши всю волю в кулак, вона вела бої професійно, холоднокровно і відчайдушно. Викладалася у кожному поєдинку на всі сто відсотків. Особливо напруженим був останній бій за чемпіонське золото, яке моя вихованка виборювала у зірки чеської команди. Віолетта довела і суперниці, і суддям, що вона технічно і фізично сильніша. І, як результат, стала золотою чемпіонкою Європи, – із задоволенням підсумував Олег Олександрович.
І молодий тренер, і юна спортсменка ще раз довели, що талант і наполегливість – головні складові перемог, незалежно від того, де і в яких умовах вони розвиваються. У великих містах, зокрема і в Чернігові, є спорткомплекси, маститі тренери, а чемпіони народжуються в Ічні! Як і зіркові тренери! З чотирьох представників області у збірній України золото лише у нашої Віолетти Христюк. Всього українська збірна привезла 13 золотих медалей.
Та, як зазначив Олег Олександрович, і участі у змаганнях найвищого Європейського рівня, і самій перемозі вони завдячують депутату обласної ради Віктору Кияновському, який у чергове забезпечив фінансування тижневого закордонного їх перебування. Безмежно раді тому, що виправдали його довіру. Радіє й сам благодійник, бо й справді такі перемоги є для нього дуже приємними подарунками. Вкладаючи власні гроші у проект спортивного клубу «Берег», мав на меті залучити дітей до занять спортом, здорового способу життя, а виявилося, що тренери і вихованці здатні прославити й Україну, й Ічнянщину.
Недарма про спортсменів говорять, що вони посланці миру, голуби миру. Їх перемоги важливі для представлення держави на світовому та Європейському рівнях, зміцнення її іміджу. Наша голубка миру, Віолетта Христюк зійшла на найвищу сходинку п’єдесталу для нагородження під мелодію Українського Гімну і підняття нашого національного прапора! Ця юна,талановита, тендітна і гарнесенька школярка з Ічнянської ЗОШ І–ІІІ ст. №3, у свої 15 років, завдяки старанням та невимовним зусиллям, забезпечила тріумф для України, для рідного Ічнянського краю. І, звичайно, стала гордістю для родини, спортивного клубу «Берег», школи, міста. Хай щастить їй і надалі славити наш район на ринзі лише золотом і йти життєвою стежиною переможницею у всьому!
Галина Ткаченко
Переглядів: 673 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук