"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Народився Віктор-переможець!
13:35
Народився Віктор-переможець!

25-річний воїн АТО Сергій Нечипоренко із Заудайки 22 квітня став батьком. Маля вагою майже 3 кілограми з’явилося на світ о 5-й годині 55-й хвилині. Свого сина щасливе подружжя Сергій та Вікторія назвали Віктором. За словами медиків, хлопчик здоровий, мама теж почувається добре. Найбільше батьки бажають, щоб синочок був здоровим, а що виросте хорошою і порядною людиною – в тому не сумніваються.
Сергій Нечипоренко був мобілізований до війська 29 березня минулого року. Після навчання у Білій Церкві служив у 72-й окремій механізованій бригаді разом із земляками Олегом Топтуном із Більмачівки та Володимиром Булигою з Івангорода. Всі троє наприкінці березня демобілізовані і повернулися до мирної праці.
Через три тижні Вікторія народила сина.
Породіллю та новонародженого Віктора у пологовому відділенні ЦРЛ привітали волонтери, підприємець Віктор Гордійко та голова благодійної організації «Тиловий фронт Ічнянщини» Ніна Кошмар, вручили квіти і подарунки.

Наталія Черненко

На фото: акушерка Людмила Бриця, волонтер Віктор Гордійко та щасливе подружжя Сергія і Вікторії Нечипоренків з новонародженим синочком.
Переглядів: 471 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук