"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 1 » Найвищі результати – у двох медалісток
14:17
Найвищі результати – у двох медалісток
Завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Одним з обов’язкових предметів, з якого випускники склали державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, є українська мова та література. У районі тести з цього предмету склали 133 одинадцятикласники.
Найвищі бали у «золотої» медалістки, випускниці гімназії, Олександри Грищенко – 199 та «срібної» медалістки, випускниці Ічнянської ЗОШ №1 Діани Швець – 198.
Як повідомила начальник відділу освіти Ічнянської РДА Світлана Нагорна, високий рівень знань показали 20 учнів, що становить 15%, достатній – 41 випускник, це 31%, у 25 випускників початковий рівень, що становить 19% від загальної кількості тестувальників, решта – середній.
Інспектор відділу освіти, молоді та спорту Парафіївської селищної об’єднаної територіальної громади Наталія Федоренко про незалежне оцінювання розповіла дещо більше. ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури здавало 27 одинадцятикласників, з математики – сім, з історії України – 20.
З рідної мови початковий рівень продемонструвало 26% випускників, середній та достатній – по 37%, високий рівень не показав ніхто.
З математики середній та достатній рівень знань здобули відповідно 71% та 29%.
З історії України лише одна дівчина, випускниця Парафіївської школи, показала високий рівень знань, 70% учнів – середній, 20% – достатній та 5% – низький.
До речі, на сайті Українського центру оцінювання якості освіти вже оприлюднені нові програми ЗНО-2017 для ознайомлення та підготовки. На їх підставі будуть укладатися тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у наступному році. Перелік предметів не змінився: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька і російська мови.
Прийом заяв від цьогорічних абітурієнтів на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти розпочнеться 11 липня і триватиме до 28 липня.

Світлана Цюпка
Переглядів: 414 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук