"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Найнеобхідніше для бійців – літній одяг та взуття
18:52
Найнеобхідніше для бійців – літній одяг та взуття

Ічнянські волонтери Тетяна Дорошенко, В’ячеслав Бабич та Євген Зінич в черговий раз побували на Донеччині з гуманітарним вантажем для бійців. Передали й адресні посилки від рідних.
Допомогу надали працівники Ічнянського національного природного парку,, ічнянська та бурімська громади. Продукти харчування, спортивне взуття закупило ПрАТ «Нива-плюс». Дуже дякували бійці за мелене сало з часником, 30 кілограмів якого передали з магазину «Нива». А дитячі малюнки вихованців школи мистецтв будуть своїрідним оберегом наших земляків та їх побратимів, їх вони бережуть особливо.
Керівник цього підприємства Борис Щербина надав для поїздки 100 літрів пального та сім тисяч гривень – на ремонт волонтерського автомобіля. Таку ж суму на ремонт цього авто виділив і керівник СТОВ «Інтер» Михайло Бондар.
За словами Тетяни Дорошенко, вони відвідали вояків 14-ї, 24-ї, 72-ї бригади 41-го окремого мотопіхотного батальйону та прикордонників.
– У кожному військовому підрозділі свої потреби, – розповідає волонтер . – Ми спілкувалися з ічнянськими бійцям, які служать у найгарячіших точках . Зокрема, в населених пунктах: Верхньоторецьке, Очеретине, Красногорівка, Мар’янка, Волноваха, Старогнатівка, Курахівка та Велика Новосілка. Сьогодні для хлопців найнеобхідніше – літній одяг та взуття, які швидко зношуються у польових умовах, а також засоби гігієни і вологі серветки.
Напередодні Великодня волонтери планують нову поїздку в зону АТО. Тож всі небайдужі можуть допомогти зібрати бійцям святкову посилку.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ

Отримав вісточку з дому бурімчанин Володимир Коваленко
Переглядів: 410 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук